banner913
banner932
banner1012

Dünya Fenerbahçeliler Gününü kutladılar

banner1020

KKTC Fenerbahçeliler Derneği 19.07.2020 Dünya Fenerbahçeliler Gününü geniş katılımlı bir balo ile kutlarken, gecede başkan Toykan Özdamar ile Fenerbahçe Spor Kulübü yönetim kurulu üyesi Sertaç Komsuoğlu’da konuşma yaptılar

banner974
Dünya Fenerbahçeliler Gününü kutladılar

banner971

KKTC Fenerbahçeliler Derneği 19.07.2020 Dünya Fenerbahçeliler Gününü geniş katılımlı bir balo ile kutladı.

Mağusa bölgesinde gerçekleştirilen baloda KKTC Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Toykan Özdamar yapmış olduğu konuşmada tüm taraftarlarımızın Fenerbahçeliler gününü kutladı ve yeni sezonda Fenerbahçe’nin başarıları ile dolu bir sezon olmasını diledi.

KKTC Fenerbahçeliler Derneğinin düzenlediği geceye konuk olarak katılan Fenerbahçe Spor Kulübü yönetim kurulu üyesi Sertaç Komsuoğlu’da kısa bir konuşma yaparak tüm taraftarların Dünya Fenerbahçeliler gününü kutlayarak yeni sezonun camiamız için başarılarla dolu bir yıl olmasını diledi.

Düzenlenen gecede KKTC Fenerbahçeliler Derneğinin yeni kiralanan ve yaklaşık bin metre karelik bir alandan oluşan yeni dernek binasının tasarım projesi de yapılan slayt gösterisi ile geceye katılan taraftarlara tanıtıldı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.