banner913
banner932
banner1012

Değirmencioğlu’nun kabul günü

banner1020

Alkan Değirmencioğlu, Bisiklet ve Basketbol Federasyon başkanları ile yönetim kurulu üyelerini kabul ederek görüştü

banner974
Değirmencioğlu’nun kabul günü

banner971

Spor Dairesi Müdürü Alkan Değirmencioğlu, Bisiklet Federasyonu başkanı Ekin Adademir ile Basketbol Federasyon başkanı Ahmet Sütcü ve yönetim kurulu üyeleriyle görüştü.

III. Uluslar arası Kuzey Kıbrıs Bisiklet Turunun tamamlanmasının ardından yapılan ziyarette konuşan Bisiklet Federasyonu Başkanı Adademir, yapılan organizasyona başbakanlık ve Spor Dairesi’nin desteklerinin kendilerini inanılmaz mutlu ettiğini aktarıp, teşekkür etti. Alkan Değirmencioğlu ise Bisiklet Federasyonu’nun yapmış olduğu organizasyonun ülke tanıtımı adına büyük önem taşıdığını söyleyip, Bisiklet Federasyonu’nu kutladı.

Alkan Değirmencioğlu, Basketbol Federasyonu başkanı Ahmet Sütcü ve yönetim kurulu üyelerini kutlayarak görevlerinde başarılar diledi. Federasyon Başkanı Ahmet Sütçü göreve geldikleri bugüne kadar olan süreci ve planlamaları Değirmencioğlu’na aktarırken, Değirmencioğlu da Basketbol Federasyonu’nun faaliyetlerini yakından takip ettiğini ve takip etmeye devam edeceğini söyledi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.