banner913
banner932
banner1012

Cimnastik Federasyonu seminer düzenleyecek

banner1020

Cimnastik Federasyonu, Bülent Gardiyanoğlu’nun sunumu ile tüm halka açık olacak olan “Kişisel Gelişim Farkındalık” semineri düzenleyecek

banner974
Cimnastik Federasyonu seminer düzenleyecek

banner971
KKTC Cimnastik Federasyonu, Bülent Gardiyanoğlu’nun sunumu ile “Kişisel Gelişim Farkındalık” semineri düzenleyecek.
Kişisel Gelişim Farkındalık” semineri ile ilgili olarak KKTC Cimnastik Federasyonundan şu açıklama yapıldı:
“Çocuklarımızın sportif başarılarını artırabilmek için KKTC Cimnastik Federasyonu tarafından kişisel gelişim ve motivasyon eğitimi verilecek.
Bu sayede, sporcu – antrenör – veli üçgeninde yapılması ve yapılmaması gereken davranışları yönlendirmek ayrıca çocuklarımızın ulusal/uluslararası platformda sportif alanda daha başarılı olabilmelerini hedeflemekteyiz. Bülent Gardiyanoğlu tarafından verilecek olan ücretsiz ve katılımın sınırsız olacağı seminere tüm halkımız davetlidir.
Seminere katılım linki (Zoom platformu kullanılacaktır) federasyonumuzun sayfasından 18 Haziran 2021 tarihinde saat 19.00’da verilecek. Seminerimiz ise saat 19.30’da başlayacaktır.”
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.