banner913
banner932
banner1032
banner1038

Şahali'den adaylık sinyali

banner1020

CTP Milletvekili Erkut Şahali, Parti Genel Başkanlığı için adaylık sinyali verdi ve "Partinin gereksinimi olan donanıma sahibim. Bir karar verdim" dedi

banner974
Şahali'den adaylık sinyali

banner971
BRT Canlı Yayını’ndan Aziz Karaaziz’in sorularını yanıtlayan Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Milletvekili Erkut Şahali, Genel Başkanlık için adaylık sinyali verdi. 'Genç denilebilecek yaşı aştığımı düşünüyorum' diyen Şahali, 'Siyasi deneyimim yaşıma oranla fazlasıyla biriktiğini düşünüyorum. Parti içi görevler, Bakanlık, bürokrasi, sivil toplum yönetimleri de olmak üzere masanın her iki tarafını deneyimledim. Partinin gereksinimi olan donanıma sahibim. Bir karar verdim. Elbette, rahatlıkla söyleyebilirim. Ama şu an mevsimsiz olduğunu düşünüyorum. Kurultay tarihini belirleyecek olan CTP yetkili organlarıdır.' şeklinde konuştu.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.