banner913
banner932
banner1012

Mağusa’da başkanlık yarışı heyecanı

banner1020

Yusuf Özbil CTP Mağusa ilçe Başkanlığı’na aday olduğunu duyurdu. Özbil, mevcut başkan Oktay Kayalp ile yarışacak

banner974
Mağusa’da başkanlık yarışı heyecanı

banner971
Cumhuriyetçi Türk Partisi ( CTP) örgüt seçimleri her ilçede devam ediyor. CTP Mağusa ilçesinin 3 ağustos'ta yapilacak seçiminde ilçe yönetim başkanligina Yusuf Özbil sosyal medya hesabından aday oldugu duyurdu. Mevcut başkan Oktay Kayalp 'in da tekrar aday olduğu ögrenildi. Yusuf Özbil'in yaptığı paylaşım şu şekilde:
"3 Agustos'da yapılacak olan Magusamizin ilçe kongresinde, ilçe başkanlığına adaylık başvurumu yaptık. Bir haftalık başvuru süresince beni en mutlu eden şey ise, gerek geçmiş dönemde iyk da bulunan gerekse yeni dönem iyk da yer almak için başvuru yapan birçok GENC arkadaşın adaylık başvurusu yapması oldu. Gençlik harekettir berekettir... En büyük temennim, kongrenin, kaybedenin, kazananı tebrik edebileceği bir ortamda son bulmasıdır. Kimin kazandığından ziyade, isimlerin değil, görevlerin ve sayıların konuşulduğu, GENC bir CTP Magusa ilçe yönetimi için göreve hazır olduğunu ve görev almak isteyen tüm arkadaşlara yoldaşlara selam olsun."
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.