banner913
banner932
banner1012

“Güçlü bir KKTC yaratacağım”

banner1020

UBP Genel Başkan adaylarından Sucuoğlu, ülkeyi ve partiyi en yönetebilecek isim olduğunu belirterek, birinci hedefinin ekonomik anlamda ayakları üzerinde bir duran KKTC’yi yaratmak istediğini vurguladı

banner974
“Güçlü bir KKTC yaratacağım”

banner971
Ulusal Birlik Partisi Lefkoşa Milletvekili ve UBP Başkan adayı Faiz Sucuoğlu, KKTC’nin devamından yana olduğunu, federasyon konularının artık çok gerilerde kaldığını belirterek bunları konuşmanın vakit kaybı olduğunu söyledi.
Geçtiğimiz gün bir web TV’de konuk olan Faiz Sucuoğlu, “Ayakları üzerinde durabilen güçlü bir KKTC yaratmak için var gücümle çalışacağım” dediğini ancak haberleşmede ve haberin deşifre edilmesinde bir anlam karmaşası yaşandığı için kelimelerdeki eksik ve yanlış yazım sonucu belli çevrelerin Sucuoğlu’nun sanki Federasyon istermiş algısı yaratmaya çalıştıklarını ifade etti. Olayın gerçeği anlaşılmasının ardından ilgili gazetenin özür dileyerek haberde düzenleme yaptığını kaydeden Sucuoğlu ekonomi anlamında ülkeyi ve partiyi en yönetebilecek isim olduğunu belirterek birinci hedefinin ekonomik anlamda ayakları üzerinde bir duran KKTC’yi yaratmak istediğini de söyledi. KKTC’de 1980’lerden sonraki en büyük darboğazı yaşadıklarını kaydeden Sucuoğlu bunun ancak sıcak para akışı ile aşılabileceğini vurguladı.
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.