banner913
banner932
banner1012

"20 yılda yapılmayanları, 4 yıla sığdırdık”

banner1020

Arter, “Gazimağusalılar’a 4 yıl önce neyin sözünü verdiysek, hepsini tek tek yaptık. 4 yılı projelerle, hizmetlerle dolu dolu geçirdiğimizin övüncü ve vicdan rahatlığı içindeyiz. 20 yılda yapılmayanları, 4 yıla sığdırdık” dedi

banner974
"20 yılda yapılmayanları, 4 yıla sığdırdık”

banner971

Gazimağusa Bağımsız Belediye Başkanı ve Belediye Başkan adayı  İsmail Arter, Gazimağusa’da 20 yılda yapılmayanı 4 yıla sığdırdıklarını ifade etti.

Ofisinden yapılan açıklamaya göre Arter, UBP’nin Gazimağusa aday tanıtım şölenine katılarak bir konuşma yaptı.

Arter, 4 yıl önce bağımsız aday olarak Gazimağusa halkının karşısına çıktıklarını dile getirerek, “Gazimağusalılar’a 4 yıl önce neyin sözünü verdiysek, hepsini tek tek yaptık. 4 yılı projelerle, hizmetlerle dolu dolu geçirdiğimizin övüncü ve vicdan rahatlığı içindeyiz. 20 yılda yapılmayanları, 4 yıla sığdırdık” dedi.

Arter, 4 yıllık hizmet süreleri içerisinde, Gazimağusa’nın projelerle anılmaya başlandığını vurgulayarak, görev süresinde  ortaya koydukları hizmetler ve büyük projelerle, Gazimağusa’yı projelerin başkenti yaptıklarını belirtti.

Arter, “4 yıla sığmayanları da, bir 4 yıl daha talep ederek, Gazimağusa’yı daha da yukarılara çekerek, çağdaş bir kent haline getireceğiz” dedi.

4 yıllık görev süresi  içerisinde, kültüre ve sanata olan yatırımlarla  da, Gazimağusa’yı kültür ve sanat başkenti haline getirdiklerini ifade eden Arter,  bundan sonraki 4 yıllık hizmet süresinde de Belediye Meclis üyeleri ile birlikte birçok büyük projelere imza atmaya hazır olduklarını dile getirdi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.