banner913
banner932
banner1012

“Her şey daha güzel bir Lefkoşa için”

banner1020

banner974
“Her şey daha güzel bir Lefkoşa için”

banner971
Lefkoşa Türk Belediyesi’nde 2010 yılından itibaren kesintisiz şekilde Ulusal Birlik Partisi’nden (UBP) Meclis Üyesi olan Mehmet Kermeoğlu, 25 Aralık Pazar günü yapılacak seçimlerde yine favori isimler arasında gösteriliyor.
 
Kızılbaş bölgesinde kasaplık yapan ve Kermeoğlu Et Pazarı’nın sahibi olan Mehmet Kermeoğlu, LTB Meclis Üyeliği seçiminde 3 numaralı aday sırasında yer alıyor. Kermeoğlu’nun 12 yıl boyunca LTB’de başarılı işlere imza atması ve Lefkoşa’da sevilen bir sima olması nedeniyle seçimi kazanmasına kesin gözle bakılıyor.
 
Mehmet Kermeoğlu, LTB Meclis Üyeliği boyunca Şht. Ecvet Yusuf Caddesi’nde 1. Etap Proje’de evlerin yıkılıp yeniden yapılması ve yolun genişletilmesi projesine öncülük etmişti.
 
2. Etap Proje’nin sonlandırılması için tüm çalışmalara öncülük eden Kermeoğlu, yakın zamanda hizmete açılan Kızılbaş Parkı’nın yapılması için de büyük katkı sağlamıştı.
 
Üç dönemdir LTB Meclis Üyeliği görevini yapan Mehmet Kermeoğlu, tecrübesi ve bilgi birikimi ile daha güzel bir Lefkoşa için çalışacağına söz verdi.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.