banner913
banner932
banner1012

"Girne cazibe merkezi olacak"

banner1020

Girne’de Bağımsız Belediye Başkan adayı Zeki Çeler, trafik, toplu taşıma, yürüyüş yolları, Girne Antik Liman ve Çevresi projesi, mobil uygulama, kent meydanı ve sosyal yaşam projeleri hazırladı

banner974
"Girne cazibe merkezi olacak"

banner971
 
Girne’de Bağımsız Belediye Başkan adayı Zeki Çeler, projelerini kamuoyuna açıkladı. Girne için çağdaş ve modern projeler ortaya koyan Çeler, vizyonunun; dijitalleşme, kurumsallaşma, markalaşma, yaşam kalitesini artırma ve şehir ekonomisini güçlendirme olduğunu vurguladı.
Trafik, toplu taşıma, yürüyüş yolları, Girne Antik Liman ve Çevresi projesi, mobil uygulama, kent meydanı ve sosyal yaşam projeleriyle dikkatleri üzerine çeken Çeler, ”Yarım bıraktığım hikayemi tamamlamak istiyorum” dedi
Öte yandan Zeki Çeler, Girne Çarşısını ziyaret etti ve proje kitapçığını vatandaşlara takdim etti.



Zeki Çeler, yanlış uygulamalar nedeniyle Girne’nin cazibe merkezi özelliğinin yitirildiğine dikkat çekerek, kentin yeniden çekim ve cazibe merkezi olması için projelerinin hazır olduğunu vurguladı.
Çeler, kentin ekonomik kalkınmasının sağlanması için Girne Antik Liman’da, Limanın arka sokaklarında, Banbabuliya ile Girne Kordonboyu’nda düzenlemeler yapılacağını belirterek, imaj ve markalaşma çalışmalarıyla kente daha çok insan gelmesinin sağlanacağını vurguladı.
Kent merkezinde sahile erişimin sağlanması, sokakların aydınlatılması ve kent güvenliği ile insanların kentte daha çok vakit geçireceğini ve para harcayacağını anlatan Çeler, cikla scooter kiralama ile park yerlerinden ücretsiz shuttle servis ile park ve ulaşım sorununun çözüleceğini dile getirdi.
Çeler; enerjisi, cesareti, vizyonu ve tecrübesiyle projeleri hayata geçireceklerini kaydetti.


banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.