banner913
banner932
banner1012

Özel sipariş Bugatti Divo'nun rengi mest etti

banner1020

banner974
Özel sipariş Bugatti Divo'nun rengi mest etti

banner971
VW Grubu bünyesindeki Fransız hiper otomobil üreticisi Bugatti, son yıllarda hiç olmadığı kadar çok özelleştirme seçenekleri sunuyor. Bu durum milyoner müşterilerin de ilgisini çekiyor ve birbirinden farklı görüntüye sahip Bugatti modelleri görüyoruz.
Bu haberimize konu olan özel üretim BugattiDivo da çok farklı bir renge sahip olmasıyla ilgimizi çekiyor. Bu aracı sipariş veren müşteri, aracın renginin geometrik desenlere ve algoritmik bir efekte sahip olmasını istemiş. En başta bu siparişe pek olumlu bakmayan Bugatti, netice olarak bu siparişi kabul etmiş. Fakat siparişin hazırlanması, son derece zahmetli gövde renginden dolayı 1.5 yıl kadar bir zaman almış.
Bu araçta 1.600 adet elmas deseninin bulunduğu belirtiliyor. Aracın genel görüntüsünde ise müşteri, "bir uğurböceği görünümü" istemiş ve bu araç o yüzden hazırlanmış. Bugatti'nin boya sorumlusu Dirk Hinze, yaptığı açıklamada bu boya yönteminin oldukça zorlu bir yöntem olması sebebiyle müşteri aracına uygulanmadan önce farklı yüzeylerde birden fazla kez denendiğini de belirtiyor.
Bugatti, Divo adlı bu özel modelinden sadece 40 adet üreteceğini ve bunların her birinin opsiyonsuz fiyatının 5 milyon Euro olacağını da daha önceden açıklamıştı. Fakat bu müşterinin bu özel renk opsiyonu için ne kadar ek bir ücret ödediği açıklanmıyor.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.