banner913
banner932
banner1032

KKTOK’tan sağlık adımı

banner1020

KKTOK, Kıbrıs Paramedik Derneği ile işbirliği protokolü imzalarken, yarışlarda paramedik personeli görevlendirilecek. KKTOK görevlilerine ilk yardım eğitimi verilecek

banner974
KKTOK’tan sağlık adımı

banner971
Kuzey Kıbrıs Turing ve Otomobil Kurumunun (KKTOK), Kıbrıs Paramedik Derneği ile işbirliği protokolü imzalandı.
İmzalanan protokole göre Kıbrıs Paramedik Derneği, Kuzey Kıbrıs Turing ve Otomobil Kurumu tarafından organize edilen Kuzey Kıbrıs Ralli,Sprint ve Tırmanma Şampiyonalarında paramedik personeli görevlendirilecek.
Parkur içerisinde ve servis alanında kurulacak ilk yardım çadırında paramedik desteği sağlanarak acil durumlarda en kısa sürede müdahale edilmesi planlanıyor.Ayrıca Kuzey Kıbrıs Turing ve Otomobil Kurumu’nun belirlediği görevlilerine periyodik olarak belirlenen tarihlerde ilk yardım eğitimi verilmesi öngörülüyor.
Böylece KKTOK tarafından organize edilen Kuzey Kıbrıs Ralli,Sprint ve Tırmanma Şampiyonalarında güvenliği en üst seviyeye çıkarılacak.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.