banner913
banner932
banner1032

Denner ile Topcu Alassa’ya tırmanacak

banner1020

Ülkemizin şampiyon tırmanma yarışları pilotu Deniz Denner ve co-pilotu Ömer Topcu, 12 Mayıs 2024 Pazar günü güneyde yapılacak “Alassa Hillclimb” yarışına katılıyor

banner974
Denner ile Topcu Alassa’ya tırmanacak

banner971
Güney Kıbrıs’ta Kıbrıs Otomobil Federasyonu’nun organizasyonu ile sezonun ilk tırmanma yarışı yapılıyor. 12 Mayıs 2024 Pazar günü gerçekleştirilecek yarış, Limasol’a bağlı Alassa köyünde yapılacak. “Alassa Hillclimb” adıyla yapılacak yarışa 24 ekip katılacak.
Ülkemizin şampiyon ekiplerinden Deniz Denner-Ömer Topcu ikilisi de özel olarak hazırlanmış Mitsubishi Lancer EVO VI araçlarıyla yarışa katılacaklar. RCE2 sınıfında yarışacak ekibimizin sınıfında toplam 8 ekip bulunuyor. Sınıfının açık ara favorisi, yarışın da önemli favorilerinden olan Denner podyum kovalayacak.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.