banner913
banner932
banner1012

Ralli camiasının, Gülok üzüntüsü

banner1020

banner974
Ralli camiasının, Gülok üzüntüsü

banner971
Kuzey Kıbrıs Turing Otomobil Kurumu (KKTOK) Üst Düzey-Yöneticisi ve Teknik Kontrol Komiseri Mehmet Gülok’un kardeşi Baybora Gülok genç yaşta hayatını kaybetti.
Lefkoşa’da evinde aniden rahatsızlanarak yaşamını yitiren Baybora Gülok’un (E-38) otopsisinde ölüm sebebi “obeziteye bağlı olarak gelişen kalp yetmezliği” olarak belirlendi.
Kuzey Kıbrıs Turing Otomobil Kurumu Baybora Gülok’un hayatını kaybetmesi ile ilgili başsağlığı mesajı yayınladı. KKTOK’un başsağlığımesajı şöyle:
“KKTOK Üst Düzey-Yöneticisi ve Teknik Kontrol Komiserimiz Sn. Mehmet Gülok ve lisanslı sporcumuz Bahadır Gülok’un çok kıymetli kardeşi Baybora Gülok’un vefatını derin üzüntüyle öğrendik. Merhuma Allah’tan rahmet Gülok ailesi'ne başsağlığı ve sabırlar dileriz.”
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.