banner913
banner932
banner1012

KKTOK finale hazırlanıyor

banner1020

Kuzey Kıbrıs Turing Otomobil Kurumu görevlileri, Canben Özpaşa’nın sorumluluğunda 1. Ayer Argün Rallisi için hazırlıklarını sürdürüyorlar

banner974
KKTOK finale hazırlanıyor

banner971
Necati KÜLAHLILAR
Kuzey Kıbrıs Turing Otomobil Kurumunun (KKTOK) organize ettiği Kuzey Kıbrıs Ralli Şampiyonasının final yarışı 28 Kasım Cumartesi günü Çağkan Yapı İskele Sistemleri Ana Sponsorluğunda Ayer Argün Anı Rallisi olarak gerçekleşecek.
6 özel etabın da Balikesir Bölgesinde gerçekleşeceği rallide servis alanı Erülkü Süpermarkette kurulacak. Yarışın sembolik startı ve podyum seremonisi Asmaaltı Tezgah Cafe’de gerçekleşecek. 1. Ayer Argün Rallisi, 10:00 – 15:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.
Kuzey Kıbrıs Turing Otomobil Kurumu görevlileri, Canben Özpaşa’nın sorumluluğunda 1. Ayer Argün Rallisi için hazırlıklarını sürdürüyorlar. Bu arada Ayer Argün Anı Rallisi zaman tablosu ve haritaları da yayınlandı.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.