banner913
banner932
banner1012

Hilmi’yi anacaklar

banner1020

Trafik kazasında hayatını kaybeden Hilmi Çelebioğlu anısına, ülkemizde faaliyet gösteren otomobil ve motor sporları dernekleri, anma ve protesto etkiliği düzenleyecekler

banner974
Hilmi’yi anacaklar

banner971

Geçtiğimiz hafta meydana gelen elim trafik kazasında Yasin Er’in kullandığı araç karşı şeride geçmiş ve Hilmi Çelebioğlu yönetimindeki araca çarpmıştı. Söz konusu kazada Hilmi Çelebioğlu hayatını kaybetmişti.

Off road yarışçısı olan Kyrenia Off Road Derneği (KYOFF) üyesi Hilmi Çelebioğlu’nun vefatı, tüm Off road camiasını yasa boğdu.

Ülkemizde faaliyet gösteren otomobil ve motor sporları dernekleri, motor sporlarına gönül vermiş olan Hilmi Çelebioğlu’nu anmak için Girne Kaymakamlığından izin alarak, bir anma ve protesto etkiliği düzenleyecekler.

KYOFF, KKTOK, KKROD, KKOK, NCKC, KKSOK, KTMOK ve KTKOD üyelerinin 3 Mayıs günü Boğaz Piknik Alanında saat 15:30’da toplanarak gerçekleştirecekleri etkinlikte, Girne – Lefkoşa istikametinde kaza mahaline gidilecek.

Burada kaza mahalinde, refüj içerisine siyah çelenk bırakılacak ve “Başka Hilmiler Ölmesin” sloganıyla, orta refüje bariyer yapılması isteği dile getirilip, basın açıklaması yapılacak.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.