banner913
banner932
banner1012

Stil Sahibi Babalara 24 Stil Sahibi Yaz Hediyesi

banner1020

Babalar Günü hazırlıklarınız başladı mı? Eğer hediyeniz henüz belli değilse, sizin için seçtiğimiz 24 stil sahibi hediyeye mutlaka göz atın.

banner974
Stil Sahibi Babalara 24 Stil Sahibi Yaz Hediyesi

banner971

18 Haziran babalar günü için alınabilecek hediyeler şimdilerde herkesin gündeminde. Unutmayın ki onun için hazırlayabileceğiniz en güzel hediyelerden biri, gardıroplarına yapacağınız şık dokunuşlar olacaktır. Üstelik havaların ısınmaya başladığı ve yazlık kombinlerin oluşturulduğu şu günlerde! Babanız ister klasik giyinmeyi seviyor olsun, ister konforuna düşkün olsun, ister spor tutkunu, ister deniz aşığı olsun; ona yapabileceğiniz birbirinden şık kombinler var. İşte sizin için seçtiğimiz en stil sahibi babalar günü hediyeleri 

Klasik giyinmeyi seven babalara

Eğer babanızın gardırobu son derece klasikse, yani iş kıyafetlerinden haftasonu kombinlerine hiçbir zaman şıklığından ödün vermiyorsa ona marin temalı bir yaz kombini hazırlayabilirsiniz. Polo yaka tişörtler en şık babalar günü hediyeleri arasında başrolde. Seçeceğiniz tişörtü klasik kesim bir şort ve Lumberjack, Timberland gibi tekne stili ayakkabı modelleri ile tamamlayabilirsiniz. Klasik babaların hoşuna gidecek hediyeler arasında elbette ki güzel bir kol saati ve abartıya kaçmayan bir güneş gözlüğü yer alır. Sizin için yarattığımız kombinden ilham alabilirsiniz.

Konforuna önem veren babalara

Babanız dışarı çıkarken en çok kendi rahatlığına önem veriyorsa, bu özelliğini şık bir stil ile birleştirebilirsiniz. O zaman kombininizin anahtar parçası kanvas şortlardır. Haftasonu stilinin kurtarıcısı olacak kanvas şortları kapüşonlu sweatshirt ve sırt çantaları ile birleştirdiğinizde hem şık hem konforlu bir görünüm yaratmış olacaksınız. Rahatına düşkün babalara hediyeler arasında en ideallerden birinin de spor ayakkabılar olduğunu unutmayın ve sizin için seçtiğimiz kombinden ipuçlarını kapın.

Spor tutkunu babalara

Spor tutkunu babaların spor çantasına el atmaya ne dersiniz? Belki de uzun zamandır yenilemek istediği spor kıyafetlerini bir düşünün. Ona yazın bol bol kullanacağı bir şort ve ter atıcı kumaşlarla tasarlanmış sporcu tişörtleri alın. Bu sportif kombini bir de uyumlu bir spor ayakkabı ve herşeyini içine atacağı bir spor çantası ile tamamladığınızda onu çok mutlu edeceksiniz. Spor hayatında ona eşlik edecek bir matara ve teknoloji aşkını da besleyecek bir nabız ölçer ile babanıza harika bir spor seti hazırlayabilirsiniz!

Deniz aşığı babalara

Hazır yaz gelmiş ve tatil planları yapılmaya başlanmışken, babanıza alabileceğiniz en güzel hediyelerden biri de elbette ki plaja dair hediyelerdir. Bu yaz üzerinden çıkarmayacağı bir şort mayo ve mayosuyla uyum içerisinde olacağı bir plaj terliği olmazsa olmazlar arasında. Deniz aşığı babanız elbette ki güzel bir güneş gözlüğü ve oldukça işine yarayacak su geçirmez telefon kılıfını gördüğünde çok mutlu olacak. Bir de onu güneşten koruyacak SPF güneş koruma faktörlü kreminizi aldınız mı hediyeniz tamamdır!

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.