banner913
banner932
banner1032
banner1038

Özgür saçların zamanı

banner1020

Radikal saç kesimlerinden retro modellere, gökkuşağı renklerindeki saçlardan ıslak saç görünümüne sezona damga vuracak 4 saç modelini sizler için derledik… Kendinden emin bir şekilde hayatımıza giren ıslak saç modelleri uzun bir süre ağırlığını koruyacak gibi görünüyor. Bu tarzı benimseyen kadınların cesur ve maksimalist görünümleri meraklı bakışları üzerinde toplayacak. Yeni saç trendleri 2017 senesinin ikinci yarısında kadınları zorlayacak gibi gözüküyor.

banner974
Özgür saçların zamanı

banner971

Asker tıraşı

Kısa sürede fenomen haline gelen ‘buzz cut' ya da Türkçe kullanımıyla asker tıraşı, 2017'nin en iddialı saç kesimleri arasında. Amber Rose, Cara Delevingne, Kristen Stewart bu trend açısından başı çeken isimler arasında…

Retro

Her sezon bir görünüp bir kaybolan retro ruhu, bu kez de güzellik dünyasına iddialı bir giriş yaptı. Rönesans dönemini anımsatan bukleler, 80'ler topuzu ve daha niceleri bu akımda karşımıza çıkacak.

Gökkuşağı etkisi

Z kuşağının sayesinde günümüzde gökkuşağı renklerindeki saçlarla karşı karşıyayız. Fakat, önceden sadece punk rock gençliğinin tercihi olan bu modeli kullanmak biraz cesaret istiyor.

Tost

Birkaç yıldır geri dönmeye çalışan bir zamanların popüler saç modeli tost için 2017 altın yıl olabilir.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.