banner913
banner932
banner1012

Suna’s, Matmazel Coco’yla coştu

banner1020

Kıbrıs’ta da bir çok farklı mekanda sahne alan Matmazel Coco, 17 Kasım'da yeniden Suna's Meyhane sahnesine çıkarak bitmeyen enerjisi, kendine has şakaları ve yepyeni repertuvarı ile büyük beğeni topladı

banner974
Suna’s, Matmazel Coco’yla coştu

banner971
Lapta’da kısa süre önce açılan Enver Özbirim’in sahibi olduğu, işletmeciliğini Fatih Üsküdarlı ve Haydar Uçansu’nun yaptığı Suna’s yeni nesil Meyhane kendine has şovları ve eğlencesiyle Kıbrıs’ın en gözde mekanı olmaya aday gösteriliyor.

MATMAZEL COCO BİR KEZ DAHA KIBRIS'I SALLADI!
İstanbul eğlence hayatı denilince ilk akla gelen, Nevi şahsına münhasır şovu ile sahnelerin enerjisi bitmeyen starı, Kıbrıs’ta da bir çok farklı mekanda sahne alan Matmazel Coco yeniden Suna's Meyhanedeydi.

3 Kasım'da Suna's Meyhanenin açılışında sahne alan Matmazel Coco günler öncesinden mekanı sold out yapmış ve yoğun istek üzerine 17 Kasım'da yeniden Suna's Meyhane sahnesindeydi ve mekan yine hınca hınca doluydu.

Ülkemizde genelde ünlü şarkıcıların ön sahnesini yapan Matmazel Coco, tek başına yaptığı ana programında 2 saati aşkın süre sahnede kaldı ve bitmeyen enerjisi, kendine has şakaları ve yepyeni repertuvarı ile büyük beğeni topladı.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.