banner913
banner932
banner1012

Pizza Town’a görkemli açılış

banner1020

Pizza Town, Dereboyu’nda Cumhurbaşkanı Tatar tarafından görkemli bir törenle hizmete açıldı; menüleriyle hayran bıraktı

banner974
Pizza Town’a görkemli açılış

banner971
Lefkoşa yeni bir pizza restoranına kavuştu. Pizza Town, Lefkoşa Dereboyu’nda Cumhurbaşkanı Ersin Tatar tarafından görkemli bir törenle hizmete açıldı.

Başarılı işadamları Harun Korhan ve Şevki Alçuver ortaklığında hizmete giren Pizza Town’un açılış organizasyonunu Zarina Ajans Direktörü Olgan Mustafa, sunuculuğunu ise Özer Akkeleş yaptı.

Çok sayıda davetli yanında vatandaşların da yoğun ilgi gösterdiği açılış törenine katılan konuklara başta pizza olmak üzere zengin menülerden çeşitli ikramlar yapıldı.

Pizza Town’un lezzetli pizzalarının ve farklı menülerin tadına bakan davetliler pizzalara hayran kaldı. Hijyen koşulları ve kaliteli hizmetiyle fark yaratan Pizza Town, vatandaşların takdirini kazandı.
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.