banner913
banner932
banner1012

Merit Royal Diamond yeni yılı Kenan Doğulu ile karşıladı

banner1020

banner974
Merit Royal Diamond yeni yılı Kenan Doğulu ile karşıladı

banner971
Kuzey Kıbrıs’ın en gözde oteli Merit Royal Diamond, Türk pop müziğinin yıldız ismi Kenan Doğulu ile 2024’e merhaba dedi. Merit Royal Diamond Otel’in büyüleyiciKarpaz Balo Salonu’nda sahne alan Kenan Doğulu, iki bini aşkın hayranına hafızalardan silinmeyecekbir yılbaşı coşkusu yaşattı.

Göz alıcı bir atmosferde muhteşem dans gösterileri ile başlayan gecede ilk olarak ünlü komedyen Baturay Özdemir, stand-up gösterisi ile sahne aldı. İlerleyen saatlerde Kenan Doğulu’nun Diamond sahnesine çıkmasıyla coşku doruğa çıktı.

Yılbaşı özel konserine “Bumaya” isimli parça ile eşsiz bir giriş yapan ünlü sanatçı, gecede Özlem Kaya ve Mert Yemenicioğlu imzalı kostümü ile de göz kamaştırdı. Yeni yıl ile birlikte doğan umutları ve dilekleri temsil eden kar tanelerinin süslediği ceket tasarımı, kristal işlemeleriyle gecede adeta parladı.

Müziğe adım attığı ilk yıllardan bu yana dillerden düşmeyen şarkılarından oluşan muhteşem repertuarı, etkileyici sahne görsellerive temposu hiç düşmeyen performansı ile Kenan Doğulu, bir kez daha unutulmaz bir geceye imza attı. Tüm şarkılarını hayranları ile hep bir ağızdan seslendiren Kenan Doğulu, yeni yılın ilk dakikalarını Merit Royal Diamond Otel’deki hayranları ile birlikte kutladı.Ünlü yıldız, yoğun alkışlar eşliğinde konserini tamamladı.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.