banner913
banner932
banner1012

Madonna'dan büyük jest

banner1020

"Popun Kraliçesi" Madonna, dünya turnesinin son ayağında Brezilya'da konser verecek. Şarkıcı, konserinin ücretsiz olacağını açıkladı

banner974
Madonna'dan büyük jest

banner971
Turne provasındayken ciddi bakteriyel enfeksiyon geçirerek yoğun bakımda tedavi gören ve ölümden dönen Madonna, ertelediği dünya turnesine devam ediyor. Sahne performansıyla adından söz ettiren şarkıcı hayranlarına büyük bir jest yaptı.
Şarkıcı dünya turnesinin son konserini Brezilya'nın Rio de Janerio şehrinde verecek. Madonna 4 Mayıs'taki konserinin ücretsiz olacağını duyurdu. 
2012'den bu yana ilk kez Brezilya'da konser veren şarkıcının son konseri için bilet zorunluluğu olamayacak.
TEPKİ ÇEKTİ
Öte yandan, Los Angeles konseri esnasında bir kişinin oturduğunu gören şarkıcı, hayranına "Ne yapıyorsun orada oturarak? Neden oturuyorsun?" diye sormasıyla gündeme gelmişti.  Sahnenin kenarına giden Madonna, oturan hayranının tekerlekli sandalyede oturduğunu fark etti.
Şarkıcı "Ah tamam. Bunun için üzgünüm. Burada olduğunuza sevindim" dedi.
Şarkıcının o anları sosyal medyada viral oldu, TikTok'da 2,4 milyon kez izlendi.  Konuyla ilgili açıklamaya yapmayan Madonna'nın davranışı eleştiri yağmuruna tutuldu.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.