banner913
banner932
banner1012

Koray Avcı’ya sevgi seli

banner1020

Yaptığı çıkış ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran, son dönemin popüler sanatçısı Koray Avcı, İskelelileri coşturdu

banner974
Koray Avcı’ya sevgi seli

banner971

49. Geleneksel İskele Festivali, 9. Gününde muhteşem bir konsere ev sahipliği yaptı. Türkiye’de olduğu kadar ülkemizde de sevilerek dinlenen sanatçı Koray Avcı nam-i diğer ‘Sesi gülen adam’ sahnede kaldığı 2 saat boyunca kulakların pasını sildi. İskeleliler ve İskele’ye akın eden binlerce kişinin müzik ziyafeti yaşadığı gecede sanatçı, birbirinden güzel şarkılarını binlerce kişi eşliğinde seslendirdi.  Avcı’yı dinleyenler arasında İskele  Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, eşi ve çocuklarının yanı sıra Meclis üyeleri de vardı. 

MÜZİĞİN KALBİ İSKELE’ DE ATTI

Yaptığı çıkış ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran, son dönemin popüler sanatçılarından Koray Avcı, sahne performansının yanı sıra repertuvarına sığdırdığı birbirinden güzel şarkıları ile hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

ŞİMDİ İSKELE ZAMANI DİYEN İSKELE’YE AKIN ETTİ

49. Geleneksel İskele Festivali’nin 9.gecesi adanın dört bir yanından herkesi İskele’de buluşturdu. İskele Açık Hava Kültür Merkezi, Koray Avcı hayranları ile doldu taştı. Seslendirdiği şarkılarına kendisini dinlemeye gelenleri de dahil eden özgün müzik tarzı ve şiirleriyle geniş bir hayran kitlesine sahip Koray Avcı hayranlarından tam not almayı başardı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.