banner913
banner932
banner1012

Gökhan Tepe’den müzik ziyafeti

banner1020

The Arkın Colony Hotel’de dinleyicisi ile buluşan Gökhan Tepe hareketli parçalarla başladığı konserinde seslendirdiği birbirinden özel şarkılarıyla dinleyicilere adeta müzik ziyafeti verdi

banner974
Gökhan Tepe’den müzik ziyafeti

banner971

 Sevilen sanatçı Gökhan Tepe, Girne’nin güzide otellerinden The Arkın Colony  Hotel’deki konserinde, tam anlamıyla müzik ziyafeti yaşattı.

Cumartesi akşamı  sahne aldığı The Arkın Colony Hotel’de dinleyicisi ile buluşan Gökhan Tepe hareketli parçalarla başladığı konserinde yaklaşık 300 kişiyi mest etti.

Hemen hemen her şarkısında kendisine eşlik eden konuklarını coşturan Tepe, “Demli Şarkılar” adını verdiği, 70’li ve 80’li yıllara damgasını vuran arabesk şarkılarla da zamanda yolculuğa çıktı.

Kendine ait ancak başka sanatçılar tarafından seslendirilen Türkan, Beyaz, Araftayım, Ah Ulan Sevda gibi hit olan şarkılarından bazılarını seslendiren Gökhan Tepe, gece boyunca bol bol alkış aldı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.