banner913
banner932
banner1012

57 milyon dolarlık savaş

banner1020

Ünlü şarkıcı Britney Spears 57.4 milyon dolarlık servetini artık babasının yönetmesini istemiyor. Bu nedenle hukuk savaşı veren pop stara hayranları “Özgür ol” diye sesleniyor. Babası ise ipleri elinde tutmak için direniyor

banner974
57 milyon dolarlık savaş

banner971
ABD’li ünlü şarkıcı Britney Spears’ın 57.4 milyon dolarlık servetini 12 yıldır yaşadığı psikolojik sorunlar nedeniyle babası Jamie Spears yönetiyor. Jamie Spears geçen yıl hastalanınca şarkıcının servetini yasal vasi Jodi Montgomery yönetmeye başladı. Britney Spears da geçen ay mahkemeye yaptığı başvuruda Montgomery’nin vasiliğe devam etmesini isteyerek babasının geri dönmesine karşı çıktı.
Jamie Spears ise vasiliğe devam etmek istedi. Bunun üzerine baba - kız arasında hukuk mücadelesi başladı. 38 yaşındaki şarkıcının avukatı mahkemeye sunduğu dosyada, “Britney Spears artık servetinin babası tarafından yönetilmesini kesinlikle istemiyor. Servetin yasal olarak korunması için kurumsal bir yönetim talep ediyor” dedi. Servetini varlık yönetimi şirketi Bessemer Trust Company’nın yönetmesini isteyen şarkıcıya hayranları da “Özgür ol” diye destek veriyor. Ayrıca Cher, Miley Cyrus gibi ünlü şarkıcılar ve Amerikan Sivil Özgürlükler Birliği de Britney Spears’i destekliyor.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.