banner913
banner932
banner1032

Yeni Boğaziçi Belediye Tiyatrosu perdelerini açıyor

banner1020

Yeniboğaziçi  Belediye Tiyatrosu Selma Tanık ve Mustafa Tazeoğlu’nun yazıp yönettiği yeni oyunları "Yaralı Bayguş" komedisiyle 8 Nisan Pazartesi saat 20:00’da Mormenekşe Kültür Salonu'nda tiyatroseverlerle buluşacak

banner974
Yeni Boğaziçi Belediye Tiyatrosu perdelerini açıyor

banner971

Yeniboğaziçi  Belediye Tiyatrosu Selma Tanık ve Mustafa Tazeoğlu’nun yazıp yönettiği yeni oyunları "Yaralı Bayguş" komedisiyle 8 Nisan Pazartesi saat 20:00’da Mormenekşe Kültür Salonu'nda prömiyer gerçekleştirecek.

8-9-10-11 Nisan tarihlerinde dört gece boyunca Mormenekşe Kültür Salonu’nda sahnelenecek olan oyun; Kıbrıs ağzı ile yazılmış ve  her ailede yaşanması muhtemel aile içi sıkıntıları, kuşak çatışmalarını, karı-koca atışmaları ve  yaşlılığın getirdiği komik halleri, dul bir kadının başından geçenleri, aşkları, hüzünleri, mutlulukları ve elbetteki gerçekleri  komik bir dille gözler önüne serecek.

İki perdelik komedi olan ‘Yaralı Bayguş’ oyununda Mustafa Tazeoğlu, Kezban Güryaylı, Nevzat İmam, Emine Sensev,  Fatoş Tokdemir, Arif Tuğce, Süheyla Karel, Ahmet Köseoğlu, Meltem Zurnacılar ve Saim Akbelli rol alıyor. Suflöz Görkem Ozankaya, ışık/ses/efektte ise Fikri Cemaloğlu veMustafa Solmaz görev alıyor.

Yeniboğaziçi Belediye Başkanı Mustafa Zurnacılar, bölgede kültür-sanat faaliyetlerine devam ettiklerine değinerek, göreve geldikleri tarihten sonra daha önce faaliyet gösteren Yeniboğaziçi Belediye Tiyatrosu’nu yeniden aktif hale getirdiklerini ve bundan dolayı büyük mutluluk duyduklarını belirterek ve tüm halkı oyunu izlemek üzere davet etti.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.