banner913
banner932
banner1012

İskele Belediyesi Kültür&Sanat Günleri devam ediyor

banner1020

İskele Belediyesi 13’üncü Kültür&Sanat Günleri dün akşam Tiyatro Sanatçısı Nazan Kesal’ın sahneye taşıdığı tiyatro oyunu ile devam etti.

banner974
İskele Belediyesi Kültür&Sanat Günleri devam ediyor

banner971
Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Şebnem İşigüzel’in kaleme aldığı Berfin Zenderlioğlu’nun yönettiği tek kişilik “Yaralarım Aşktandır’ isimli tiyatro oyunuyla izleyenlerin karşısına çıkan Nazan Kesal, İran şiirinin isyankâr sesi Füruğ Ferruhzad’ın nefesini İskele AKM sahnesine taşıdı.
Ölüsüne bile tahammül edilemeyen, cenazesi bekletilen “aykırı bir kadının” anlatıldığı oyunda, toprağa emanet edilmeyi bekleyen kadın kendi arafında ömrünün şiirini yazıyor.

-“Salıncak” isimli kısa film de gösterildi
Oyunun ardından kentin kenarında bir evde, genç bir kadının son 12 dakikasının anlatıldığı “Salıncak” isimli kısa film de gösterildi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.