banner913
banner932
banner1012

Hekimler fidan dikti

banner1020

Tabipleri Birliği üyeleri, Taşkent yolundaki birlik ormanına fidan dikti

banner974
Hekimler fidan dikti

banner971
Kıbrıs Türk Tabipleri Birliği (KTTB) üyeleri, birliğin 64’üncü kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Taşkent yolundaki birlik ormanına fidan dikti.
9 Aralık’ta 64’üncü kuruluş yıl dönümünü kutlayacak KTTB üyesi hekimler, fidan dikme etkinliği düzenledi. Tabipler Birliği Ormanı’na 110 fidan dikildi.
Fidan dikimi sırasında TAK’a açıklamada bulunan Tabipler Birliği Başkanı Dr. Özlem Gürkut, Covid-19 salgını dolayısıyla yıl dönümlerinde toplu kutlamayı uygun bulmadıklarını, bunun yerine basın açıklaması ve ağaç dikimi etkinliği yapmaya karar verdiklerini söyledi.
Tabipler Birliği ormanının hem ülkenin çoraklaşan iklimine faydalı olması hem de topluma örnek olmak için oluşturulduğunu dile getiren Gürkut, her fırsatta iklime uygun ağaç ektiklerini bu yıl da yıl dönümleri dolayısıyla Tarım Dairesi, Orman Dairesi ve LTB’nin desteğiyle 110 harnup, selvi, defne, akasya fidanı diktiklerini kaydetti.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.