banner913
banner932
banner1032

Baflılar tombala gecelerinde buluşuyor

banner1020

Baf Ülkü Yurdu’na gönül verenler ve bölge halkının katılımıyla gerçekleşen tombala gecesinin sunuculuğunu Çetin Sadeli yaparken sanatçı Örge Volkan ile DJ SİD de sahne aldılar

banner974
Baflılar tombala gecelerinde buluşuyor

banner971

Güzelyurt bölgesinin Süper Lig temsilcilerinden Baf Ülkü Yurdu’nun geleneksel tombala geceleri yaz aylarıyla birlikte her pazartesi gecesi yapılmaya devam ediyor.

Baf Ülkü Yurdu’na gönül verenler ve bölge halkının katılımıyla gerçekleşen tombala gecesinin sunuculuğunu Çetin Sadeli yaparken sanatçı Örge Volkan ile DJ SİD de sahne aldılar.

Örge Volkan’ın canlı performansına hayran kalan konuklar gece boyunca hem tombala oynadılar hem de canlı müzikler dinleyerek keyifli saatler geçirdiler.

Tombala gecesinde Baf Ülkü Yurdu Başkanı Ahmet Ertay yaptığı kısa konuşmada, katılarak destek veren herkese teşekkür ederken, kulübe destek veren bazı taraftarlara ize teşekkür plaketi sundu.

Fotoğraflar: Ahmet İKİDERELİ

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.