banner913
banner932
banner1032

Plajda hentbol rüzgârı esti

banner1020

İskele Belediyesi Makenzi Halk Plajı’nda iki gün boyunca devam eden 11.İskele Plaj Hentbol Turnuvasında yıldız kızlarda Carna, büyük kadınlarda Royal Canin ve büyük erkeklerde de Gerçek İnşaat şampiyonluğa ulaştılar

banner974
Plajda hentbol rüzgârı esti

banner971

2. Deniz Festivali kapsamında 11.si düzenlenen KKTC Hentbol Federasyonu ile İskele Belediyesi'nin birlikte organize ettiği İskele Belediyesi Plaj Hentbol Turnuvası yine renkli görüntülere sahne oldu. 19-20 Ağustos’ta düzenlenen yaklaşık 160 sporcunun ter döktüğü turnuvanın finalinde dereceye girenlere kupa ve madalyaları dün düzenlenen final karşılaşmalarının ardından takdim edildi.

HENTBOL MERAKLILARI İSKELE’DE BULUŞTU
İskele Belediyesi Halk (Makenzi ) Plajı’nda düzenlenen ve 2 gün süren 11. Plaj Hentbol Turnuvası dün oynanan final karşılaşmaları ile sona erdi. Turnuva birbirinden çekişmeli maçlara sahne oldu. 11. Plaj Hentbol Turnuvası’nda yıldız kızlarda 8, büyük erkeklerde 7, büyük kadınlarda 5 olmak üzere 3 kategoride toplam 20 takım mücadele etti. Her bir takımı 8 sporcudan oluşan toplam 160 sporcunun ter döktüğü turnuva hentbol meraklılarını İskele’de buluşturdu.

KUPA VE MADALYALAR SAHİPLERİNİ BULDU
2 gün süren ve 40 karşılaşmanın oynandığı turnuvada final karşılaşmasının ardından kupa ve madalyalar sahiplerini buldu. Dereceye girenlere kupa ve madalyaları İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, Asbaşkan Mahmut Yılmazoğulları, KKTC Hentbol Federasyonu Başkanı Mustafa Akyön, Eski Başkanlar Ozan Beysan ve Barış Toprakçı ile KKTC Hentbol Federasyonu MYK Başkanı Ediz Arıkan tarafından takdim edildi.

SADIKOĞLU’NDAN HENTBOL FEDERASYONU’NA TEŞEKKÜR 
Turnuvanın sonunda bir konuşma yapan İskele Belediye Başkanı Hasan böyle bir etkinliğe ev sahipliği yapmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. KKTC Hentbol Federasyonu’na teşekkür eden Sadıkoğlu, “İskele Belediyesi Halk Plajı’nda gerçekleşen turnuvada bizimle aynı heyecanı yaşayan tüm izleyicilere ve bu güzel ortamın oluşturulmasına katkı koyan herkese teşekkür ederim” dedi.

YILDIZ KIZLAR
1. CERNA EGINERRİNG 
2. KIBRIS EMLAK

BÜYÜK KADINLAR
1. ROYAL CANIN
2. ESENTEPE BELEDİYESİ

BÜYÜK ERKEKLER
1. GERÇEK İNŞAAT
2. PINAR

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.