banner913
banner932
banner1012

Hentbolda “Kyrenia Cup” heyecanı

banner1020

Hentbol Federasyonu, Spor Dairesi ve Girne Belediyesi’nin katkıları ile Girne’de; 22-27 Ocak’ta gerçekleşecek U14 Kyrenia Cup düzenliyor. Uluslararası organizasyona Kazakistan, Kosova ve Türkiye’de U14 takımları katılacak

banner974
Hentbolda “Kyrenia Cup” heyecanı

banner971
KKTC Hentbol Federasyonu 14 yaş altı takımlarına yönelik Girne’de uluslararası bir turnuva hazırlığı yapıyor. Spor Dairesi ve Girne Belediyesi’nin katkıları ile gerçekleşecek bu büyük organizasyona Kazakistan, Kosova ve Türkiye’den takımlar geliyor.
Girne Ertuğrul Apakan Spor Salonu’nda yer alacak “Hentbol U14 Kyrenia Cup” 14 yaş altı erkek takımları arasında gerçekleşecek. 22-27 Ocak tarihleri arasında gerçekleşecek turnuvada toplam 6 takım mücadele edecek.
KATILACAK TAKIMLAR
Hentbol U14 Kyrenia Cup için Kosova, Kazakistan ve Türkiye’den 4 takım ülkemize gelecek. KKTC’den de 2 hentbol U14 takımı turnuvada yer alacak.
Dev organizasyonda Kazakistan’dan 1 takım, Kosova’dan 1 takım, Türkiye’den ve KKTC 2’şer takım mücadele edecek. Turnuva için Kosova’dan Prizen U14 erkek takımı, Kazakistan’dan Astana U14 erkek takımı, Türkiye’den ODTÜ ve TED Koleji U14 erkek takımları ülkemize gelecek. KKTC’den ise UKÜ U14 erkek takımı ve YDÜ U14 erkek takımı KyreniaCup’ta mücadele edecek.
BAŞKAN ARIKAN ÇOCUKLARIN MUTLULUĞUNA ORTAK OLMAYA DAVET ETTİ
KKTC Hentbol Federasyonu Başkanı Ediz Arıkan bu büyük organizasyon için tüm spor severleri ve hentbol tutkunlarını Girne Ertuğrul Apakan Spor Salonu’na davet etti.
Başkan Arıkan, “Ülke hentbolumuzun geleceği olacak 14 yaş altı çocuklarımız için çok anlamlı ve önemli olacak Kyrenia Cup organizasyonu için öncelikle Spor Dairesine ve Girne Belediyesi’ne teşekkür ediyorum. Kazakistan ve Kosova’dan gelecek U14 takımları yanında Türkiye’den gelecek iki değerli takımımız ile yapılacak mücadele U14 sporcularımız için unutulmaz bir tecrübe olacaktır.
Tüm spor severleri 22-27 Ocak arasında Girne Ertuğrul Apakan Spor Salonu’nda çocuklarımızın mutluluğuna ortak olmaya davet ediyorum” dedi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.