banner913
banner932
banner1032

Hentbol Erkeklerde yeni şampiyon UKÜ

banner1020

Son yıllarda lige ve kupalara şampiyonlukları ile damga vuran Gençlik Gücü’nü mağlup eden UKÜ 2023-2024 sezonunu Büyük Erkekler Ligi şampiyonu oldu

banner974
Hentbol Erkeklerde yeni şampiyon UKÜ

banner971
Hentbol kadınlarda UKÜ’nün şampiyonluğundan sonra, erkeklerde de dün akşam şampiyon belli oldu.
Final serisinde üçüncü karşılaşmada müthiş bir mücadelenin ardından UKÜ 7 metre atışlarından rakibi Gençlik Gücü’nü mağlup ederek şampiyonluğunu ilan etti. Son yıllarda lige ve kupalara şampiyonlukları ile damga vuran Gençlik Gücü’nü mağlup eden UKÜ 2023-2024 sezonunu erkeklerde şampiyonlukla noktalamış oldu.

NEFES KESEN MÜCADELE
Atatürk Spor Salonu’nda nefes kesen mücadelede erkekler finali üçüncü karşılaşmasında GG ile UKÜ takımları karşı karşıya geldi. Maçın ilk devresi 16-14 UKÜ üstünlüğü ile tamamlanan mücadelede normal süre 27-27 eşitlikle tamamlandı. Uzatma bölümünde yine müthiş çekişmeye sahne olan final mücadelesinde uzatma bölümü de 32-32 eşitlikle tamamlanınca 7 metre atışlarına geçildi. 7 metre atışlarında rakibine üstünlük kuran UKÜ karşılaşmayı 35-34 kazanarak şampiyonluğunu ilan etti.
Bu sonuçla birlikte uzun zamandır lige adeta ambargo koyan GG takımı aldığı sonuçla birlikte sezonu ikinci tamamlamış oldu.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.