banner913
banner932
banner1012

Zıpkın ve oltayla balık avladılar

banner1020

İskele Avcılık ve Atıcılık Kulübü tarafından düzenlenen zıpkın ve oltayla balık avlama yarışmasının kazananları belli oldu

banner974
Zıpkın ve oltayla balık avladılar

banner971

49. Geleneksel İskele Festivali çerçevesinde İskele Avcılık ve Atıcılık Kulübü tarafından düzenlenen zıpkın ve oltayla balık avlama yarışmasının kazananları da belli oldu.

İskele Belediyesi’nin katkıları ve İskele Kaymakamlığı’ndan alınan izinle 2 Temmuz Pazar sabahı saat 04.00’da Karpaz’da özel olarak kapatılan bölgede gerçekleşen yarışmada dereceye girenlere ödülleri dün akşam (3 Temmuz) İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, Meclis Üyeleri Mahmut Yılmazoğulları, İsmail Osum ve Kubilay Aşık ile İskele Avcılık Atıcılık Kulübü Başkanı Salih Aydemir tarafından verildi.

OLTA İLE BALIK AVLAMA
1.Doğan Bahçecioğlu-Firuz Aykan
2.Tamer Hafız- Ahmet Sarı
3. Salih Aydemir-Gürdal Sefer

OLTA İLE EN ÇOK BALIK ÖDÜLÜ: 
1.Firuz Aykan-Doğan Bahçecioğlu

OLTA İLE EN BÜYÜK BALIK ÖDÜLÜ:
1.Salih Aydemir- Gürdal Sefer

ZIPKIN İLE BALIK AVLAMA
1.Behiç Göksan

ZIPKINLA EN BÜYÜK BALIK ÖDÜLÜ: 
1.Behiç Göksan

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.