banner913
banner932
banner1032

Süren: Hedefimiz şampiyonluk

banner1020

Mağusa Türk Gücü’nün asbaşkanı Atilla Süren taraftarı olduğu Mağusa Türk Gücü’nü değerlendirirken, "Takımın kendi kendine yetecek gelir elde edecek bir seviyeye ulaşmasını istiyoruz. Hedefimiz şampiyonluk ve sürdürülebilir bir başarı, yakalamaktır.” ifadelerini kullandı

banner974
Süren: Hedefimiz şampiyonluk

banner971

Mağusa Türk Gücü’nün asbaşkanı Atilla Süren taraftarı olduğu Mağusa Türk Gücü’nü değerlendirdi. Mağusa Türk Gücü’nün dönem dönem yönetiminde yer alan Atilla Süren, yeni yönetim döneminde de asbaşkan görevine getirildi.

Kıbrıs Türk Futbolu’nda kulüp yöneticiliğinde “avucun hep açık gezersin” diyen Süren, kulübün Fahri Başkanı Derviş Eroğlu’nun söylediği “MTG, Kıbrıs’ın en büyük takımlarından biridir.” lafını anımsatarak MTG’nin her zaman güçlü bir kulüp olduğunu ifade etti. Yönetimde olmasının yanı sıra “ Biz hep MTG'liyiz” diyen Süren, yeni yönetim olarak, kulübün kendi kendine yetebilecek, gelir elde edecek seviyeye ulaşmasını hedeflediklerini kaydetti.

Babası Selim Süren, Metin Şahinoğlu ve Halil Falyalı yönetiminde kendisinin de kulüp yönetiminde olduğunu belirten Atilla Süren, gerek Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti öncesinde gerekse sonrasında her zaman başarılı bir takım olduğunu ve yapı olarak takımın ilk 3 içinde yer aldığını kaydetti. Başkan Koral Bozkurt yönetiminde takıma ve kulübe yatırımların arttığını belirten Süren, kurumsallaşma kapsamında hem alt yapının geliştirilmesi hem de kulübün gelirlerinin artırılması konusunda başarı sağlayacaklarını ifade etti.

İlk hedefin şampiyonluk olduğunu vurgulayan Asbaşkan Atilla Süren, yatırımların yanı sıra güçlü bir kadro oluşturulduğunu ifade etti. MTG’ye yakışanın şampiyonluğa oynamak olduğunu belirten Süren, MTG’nin ismi, takımı ve camiası ile her zaman güçlü bir takım olduğunu kaydetti. Ülkenin yanı sıra Mağusa’nın en köklü kulübü olan MTG’nin alt yapısına önem verildiğini belirten Süren, “Herkesin hayali MTG’de yetişip oynamaktır. Bizim de hedefimiz en iyi futbolcuları MTG’de yetiştirmektir” şeklinde konuştu.

MTG için çok güzel ve faydalı bir başkanlık seçimi yapıldığını ifade eden Atilla Süren, Başkan Bozkurt’un demokrasiye ve şeffaflığa inanan bir yönetici olduğunu kaydetti. Kulüp yönetimin gerek başkan gerekse yönetim kurulu üyelerinin şahsi başarıya ulaşmış kişilerden oluştuğunu ifade eden Süren, “Kıbrıs Türk Futbolu amatör ancak giderleri her zaman profesyonel olmuştur. Bir başkan kulübü bir yere kadar toparlayabilir. Sürdürülebilir bir yönetim ve başarı için kulübün kendi kendine yetebileceği geliri sağlaması gerekir” dedi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.