banner913
banner932
banner1032
banner1038

Yeşilada doğum gününü cimnastik salonunda kutladı

banner1020

banner974
Yeşilada doğum gününü cimnastik salonunda kutladı

banner971
KKTC Cimnastik Federasyonu tarafından ilk kez gerçekleştirilen Bölgelerarası Cimnastik Şampiyonasında, Dr Fazıl Küçük Cimnastik Salonunda METGİN Ltd sponsorluğunda yapılan finaller de tamamlanmıştı.
10 kulüpten 298 sporcunun katılımıyla yapılan Bölgelerarası Cimnastik Şampiyonası finalini, METGİN Ltd direktörleri Engin Yeşilada ve Derin Yeşilada da KKTC Cimnastik Federasyonu başkanı Hasan Sapsızoğlu ile birlikte izlemişlerdi.
Cimnastik Federasyonu yönetimi, yarışma günü, doğum günü olan Engin Yeşilada’ya sürpriz yaparak, doğum gününe özel bir pasta hazırlattı. Sürprizden büyük mutluluk duyan Engin Yeşilada da doğum günü pastasındaki mumları salonda üfleyerek, mutluluğunu cimnastikçilerle paylaştı.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.