banner913
banner932
banner1032

Salih,Türkiye’de gruptan çıktı

banner1020

U-15 Turkey Open 2021 turnuvasında ilk maçlar oynanırken, Salih D. Öztürk ilk maçını kazandı. Nehir ise Rus rakibine yenildi

banner974
Salih,Türkiye’de gruptan çıktı

banner971
KKTC Badminton Milli sporcuları Salih D. Öztürk ve Nehir M. Deniz, U-15 Turkey Open 2021 turnuvasındaki ilk maçlarını oynadılar.
Türkiye Milli Takımı forması adı altında çıktıkları ilk karşılaşmada sporcularımızdan Nehir M. Deniz,Rus rakibine 2-0 yenilirken, Salih D. Öztürk, Türkiyeli rakibi karşısında ilk seti 21-17, ikinci setini 25-23 uzatmalarda kazanarak rakibini 2-0 yendi. İlk karşılaşmasını kazanan Salih gruptan çıkma şansını garantiledi.
KKTC Badminton Federasyonu başkanıFırat Deniz ilk maçlar sonrasında yaptığı açıklamada “Sporcularımız Türkiye milli forması adı altında ilk tecrübelerini yaşıyorlar. Onların burada olması bizim için büyük başarıdır.” diyerek sporculara destek belirtti.
Milli takım antrenörü Savaş Dursun ise “ Nehir ile Salih, KKTC badmintonu adına çok büyük bir turnuva da yer alıyor. Sporcularımın ikisine de çok güveniyorum. Elimizden geleni yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz.” sözlerini dile getirdi.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.