banner913
banner932
banner1032

Nida ve Elvin, İzmir Şavkar Kulübü adına yarışacaklar

banner1020

KKTC Cimnastik Federasyonu sporcuları Nida Toko ve Elvin Altındağ İstanbul’da düzenlenecek olan Artistik Cimnastik Küçük Kızlar Müsabakası’nda İzmir Şavkar Kulübü’nün sporcuları olarak yarışacaklar

banner974
Nida ve Elvin, İzmir Şavkar Kulübü adına yarışacaklar

banner971
KKTC Cimnastik Federasyonu, Türkiye’deki yarışmalara sporcu göndermeye devam ederken, 2032 olimpiyat hedefi ile çıkılan yolda her ay 5 günlük İzmir kampına gönderilen ve 8 kamp dönemi geçiren sporcular Nida Toko ve Elvin Altındağ da İstanbul’da düzenlenecek olan Artistik Cimnastik Küçük Kızlar Müsabakası’na gönderilecek.
Nida Toko ve Elvin Altındağ, İzmir kamplarında yer aldıkları İzmir Şavkar Kulübünün sporcuları olarak İstanbul’da yarışacaklar. Nida Toko ve Elvin Altındağ’a antrenörleri Mustafa Erbulut ve Berk Aydoğan eşlik edecek.
16 – 19 Mayıs tarihinde İstanbul’da düzenlenecek olan Artistik Cimnastik küçük kızlar müsabakaları Nida Toko ve Elvin Altındağ için başlangıç olarak kabul edilirken, sporcular olimpiyat hedefi doğrultusunda çalışmaya devam edecekler.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.