banner913
banner932
banner1012

Nev Çocuk Fitness sporcuları Uluslararası Balkan Fit-Kid Şampiyonasına katılıyor

banner1020

banner974
Nev Çocuk Fitness sporcuları Uluslararası Balkan Fit-Kid Şampiyonasına katılıyor

banner971
Nev Çocuk Fitness Sporcuları 8-12  Mart 2024’te Hırvatistan'da düzenlenecek IBFF Uluslararası Balkan Çocuk Fitness Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecek.
Milli Takım sporcularımız “Şampiyon Melekler” Derneği’nin de amblemi olan tişörtler ile uluslararası yarışmaya katılıyor.
IBFF Uluslararası Balkan Çocuk Fitness Şampiyonası bu yıl Hırvatistan’ın Zagreb kentinde gerçekleşiyor. Her yıl olduğu gibi bu yılda; “K.K.T.C  Nev Fitness Team”,  Federasyon milli takımı ile birlikte, 28 ülkeden toplam 2300 sporcu İle Acrobatic-Fitness, Fitness-Dans, Acrodans, Fit-Kids  kategorilerinde podyuma çıkarak ülkemizi en iyi şekilde temsil edecek.
Nev Çocuk ve Gençler Fitness Kulübü 2023 yılında yurt dışında 8 farklı uluslararası şampiyonaya ve KKTC Çocuk ve Gençler Fitness Şampiyonası’na katılarak birçok madalya ile ülkemize döndü.
CREDİTWEST BANK’TAN GENÇ YETENEKLERİMİZE BÜYÜK DESTEK!
Spor kültürünün yaygınlaştırılması ve gençlerimizin Uluslarası alanda başarı elde etmelerine yardımcı olacak bu tür desteklerin ne kadar önemli olduğunu vurgulayan Creditwest Bankası, gönüllülük çalışmalarında her zaman sosyal desteğin önemini kendine vizyon edinerek, bu vizyon çerçevesinde bu yılda genç ve yetenekli sporcularımızın yanında oluyor.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.