banner913
banner932
banner1012

Mevsimler, başarıdan başarıya koşuyor

banner1020

Meter Mevsimler, dünyaca ünlü aktör Arnold Schwarzenegger önderliğinde ki, “Arnold Classic Fuar”ında; 4 kişiden oluşan “Anderson Re-search” takımında yer alacak

banner974
Mevsimler, başarıdan başarıya koşuyor

banner971

Meter Mevsimler, geçtiğimiz aylarda Türkiye ve KKTC tarihinde bir ilke imza atarak, İtalya’da düzenlenen World Beauty Fitness Fashion fuarında aldığı, WBFF Pro Muscle Model ünvanının ardından, dünyaca ünlü aktör Arnold Schwarzenegger önderliğindeki, “Arnold Classic Fuar”ında; 4 kişilik “Anderson Re-search” takımında yer alacak.
Konuyla ilgili, GAÜ Smarth Health’den yapılan açıklamda, WBFF Pro Muscle Model Meter Mevsimler’in, 1-4 Haziran’da, İtalya’nın Rimini kentinde yapılan Uluslararası Fitness Fuarı’nda yer alarak bu alanda Türkiye dahil KKTC’de daha önce kazanılmamış bir başarıya imza attığı belirtildi. 
Ayrıca, Mevsimler’in, 22-24 Eylül tarihlerinde,  İspanya’nın Barselona şehrinde gerçekleşecek olan dünyanın en prestijli vücut geliştirme organizasyonlarından birisi olan “Arnold Classic” fuarında yer alacağı belirtilen açıklamada, “Anderson Re-search” takımı ile birlikte vücut geliştirme alnında önemli bir başarıya daha imza atmış olacağı vurgulandı.
 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.