banner913
banner932
banner1012

Gençlik ve Spor Şöleni başlıyor

banner1020

LTB Gençlik ve Spor Şöleni 12-14 Mayıs’ta yapılacak. Bugün saat 17.00’de Atatürk Spor Salonu’ndaki açılışta gösteriler sunulacak

banner974
Gençlik ve Spor Şöleni başlıyor

banner971

Lefkoşa Türk Belediyesi’nin (LTB) Gençlik ve Spor Şöleni başlıyor. LTB Spor Kulübü yetkilileri, federasyon başkanlarının da katılımıyla dün bir basın toplantısı düzenleyerek, bugün başlayıp 3 gün sürecek Gençlik ve Spor Şöleni hakkında bilgi verdi.

LTB ve LTB Spor Kulübü As Başkanı Akın Aktunç, LTB’nin bu şöleni 3 yıldır gerçekleştirdiğini hatırlatarak, şölenin 12-13-14 Mayıs günlerinde yapılacağını açıkladı.

Aktunç, şölene katıları için Spor Dairesi’ne teşekkür etti. Şölene 10 farklı federasyonun katılacağını ifade eden Aktunç, sporseverlerin şölene gösterdiği ilginin kendilerini mutlu ettiğini söyledi. Aktunç, bugün saat 17.00’de Atatürk Spor Salonu’nda yer alacak açılışın ardından, Engelliler Federasyonu’nun empati maçı, Halter ve Vücut Geliştirme Federasyonu’nun gösterisi ve Jimnastik Federasyonu’nun gösterisinin yer alacağını belirtti.

Akın Aktunç, Hava Sporları Federasyonu’nun da açılış günü uçakla pano çekimi yaparak destek vereceğini belirtti. Aktunç, Taekwondo Karate Judo Aikido Federasyonu’nun da Girne’de yapacakları mücadeleden sonra saat 19.00’da ödül töreni düzenleneceğini kaydetti.

Cumartesi günü ise 10.00-16.00 saatleri arasında Masa Tenisi Federasyonu’nun, 09.30-12.00 saatleri arasında Eskrim Federasyonu’nun ve 10.00-12.00 saatleri arasında da Jimnastik Federasyonu’nun yarışmalarını kendi yerlerinde gerçekleştireceğini ifade eden Aktunç, Ahmet Sami Topcan kupası final maçlarının da saat 18,30’da Atatürk Stadyumu’nda yapılacağını belirterek tüm halkı davet etti.

Aktunç, Pazar günü de saat 09.00-12.00 arasında Kıbrıs Türk Bisiklet Federasyonu’nun,  Stadyumdan başlayarak LTB Spor Kulübü önünde bitecek yarışmasının yer alacağını söyledi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.