banner913
banner932
banner1032

Fatoş Türkel onore edildi

banner1020

KKTC Cimnastik Federasyonu yönetimi eski federasyon başkanlarınıonore etmeyi sürdürürken, başkan Hasan Sapsızoğlu, Fatoş Türkel’e plaket takdim etti

banner974
Fatoş Türkel onore edildi

banner971
KKTC Cimnastik Federasyonunda Hasan Sapsızoğlu başkanlığındaki yönetim kurulu, eski federasyon başkanlarınıonore etmeyi sürdürüyor.
KKTC Cimnastik Federasyonu başkanı Hasan Sapsızoğlu,ziyaret ile ilgili şu açıklamayı yaptı:
“Jimnastik Federasyonu olarak geçmiş dönemlerde görev yapmış başkanlarımıza ziyaretlerimiz çerçevesinde Cimnastik Federasyonu tarihinde seçilmiş tek kadın başkan olarak görev yapan Fatoş Türkel’e ziyarette bulunduk.
Fatoş Türkel’in, CimnastikFederasyonunda eğitmen olarak çalışmamın önünü açarak bugünlere gelmemde çok büyük katkısı olmuştur. Başkanlığı döneminde kimseyi kırmadan herkese eşit davranarak her istenileni yapmaya çalışıp sporumuza ve çocuklarımıza uzun yıllar hizmet etmiştir.
Bugüne kadar çocuklarımıza verdiği değer ve sporuma yapmış olduğu hizmetten ötürü cimnastik ailesi olarak kendisine çok teşekkür ederiz.”
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.