banner913
banner932
banner1012

Dairelerde şampiyonluk zamanı

banner1020

Dairelerarası futbol turnuvasında finalistler belirlendi. Elektrik Kurumu ile Genel Orta Öğretmenler takımları şampiyonluk mücadelesi verecek

banner974
Dairelerde şampiyonluk zamanı

banner971

Mağusa Belediyesi-Mağusa Gelişim Akademisi tarafından düzenlenen dairelerarası halı saha futbol turnuvasında finale yükselen takımlar belirlendi.

Önceki akşam oynanan yarı final maçları ile finale yükselen takımlar belli olurken, yarı final maçlarında Elektrik Kurumu, Mağusa Gelişim Akademisi’ni 6-2, Genel Orta Öğretmenler, Çalışma Sosyal Güvenlik’i 5-3 mağlup ettiler. Finale yükselen ekipler Elektrik Kurumu ile Genel Orta Öğretmenler takımları oldu. Turnuvada Mağusa Gelişim Akademisi ile Çalışma Sosyal Güvenlik takımları üçüncülük maçında karşı karşıya gelecekler.

Turnuvada final ve üçüncülük maçları 18 Aralık Pazartesi oynanacak. Dairelerarası halı saha futbol turnuvasında yarı final sonuçları, final ve üçüncülük maç programı şöyle :

Yarı Final Maç Sonuçları

Elektrik Kurumu-Mağusa Gelişim Akademisi 6-2

Genel Orta Öğretmenler-Çalışma Sosyal Güvenlik 5-3

Final ve Üçüncülük Maç Programı

18 Aralık Pazartesi

Saat 19:00 Mağusa Gelişim Akademisi-Çalışma Sosyal Güvenlik (Üçüncülük)

Saat 20:00 Elektrik Kurumu-Genel Orta Öğretmenler (Final)

Saat 21:00 Ödül Töreni

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.