banner913
banner932
banner1012

Cimnastikte, Mesarya atılımı

banner1020

KKTC Cimnastik Federasyonu, Mesarya Belediye başkanı Ahmet Latif’in katkılarıyla Dörtyol ve Akdoğan’da 2 kapalı mekânı cimnastik salonuna dönüştürmek için girişimlerine başladı

banner974
Cimnastikte, Mesarya atılımı

banner971

KKTC Cimnastik Federasyonu, Mesarya bölgesinde cimnastiği daha da yaygınlaştırmak için girişimlerini sürdürüyor.
KKTC Cimnastik Federasyonu, Mesarya Belediye başkanı Ahmet Latif’in katkılarıyla Dörtyol ve Akdoğan’da 2 kapalı mekânı cimnastik salonuna dönüştürmek için girişimlerine başladı. Bu hedef doğrultusunda KKTC Cimnastik Federasyonu başkanı Hasan Sapsızoğlu, Mesarya Belediye başkanı Ahmet Latif’i ziyaret etti.

Ziyaret ile ilgili olarak KKTC Cimnastik Federasyonu başkanı Hasan Sapsızoğlu, şu açıklamayı yaptı:
“KKTC Cimnastik Federasyonu olarak 10 bin çocuk hedefimize ulaşabilmek için çalışmalarımız devam ediyor.
Bu çerçevede Mesarya Belediye başkanı Ahmet Latif’e ziyarette bulunarak bölgesindeki çocuklarımıza hak ettikleri ortamları yaratabilmemiz için fikir alışverişinde bulunduk.
Mevcut devam eden cimnastik çalışmalarımızı ve yeni projeleri hayata geçirilmesi için fikir birliğine varmış olmaktan ötürü çok mutluyuz.
Değerli başkanımıza sporumuza ve çocuklarımıza vermiş olduğu önemden ötürü cimnastik ailesi olarak çok teşekkür ederiz.”
 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.