banner913
banner932
banner1012

Atıcılar, antrenmanların başlamasını istiyor

banner1020

KKTC Atıcılık Federasyonu yönetim kurulu, Spor Dairesi Müdürlüğü’nü antrenmanlar düzeyinde faaliyetlere yeniden başlanması amacıyla bilgilendirdi

banner974
Atıcılar, antrenmanların başlamasını istiyor

banner971

Mehmet Paralik başkanlığındaki KKTC Atıcılık Federasyonuyönetim kurulu,Spor Dairesi Müdürlüğü’nü antrenmanlar düzeyinde faaliyetlere yeniden başlanması amacıyla bilgilendirdi.

KKTC Atıcılık Federasyonuyönetim kurulundan konu ile ilgili yapılan açıklama şöyle:

“Spor Dairesi Müdürlüğü’nün önemli desteği ile atıcılık spor branşlarının COVID-19 korunma tedbirleri yerine getirilerek antrenmanlar düzeyinde faaliyetlere yeniden başlanması amacıyla bilgilendirmemizi sunmuş bulunuyoruz.

Atıcılık spor branşlarının bağlı olduğu ulusal yasalar ve uluslararası genel – teknik kurallar çerçevesinde poligon ve atış alanlarında emniyet ve disiplinin herzaman ön planda olduğu ve atıcı sporcuların bu kurallara bağlı olarak COVID-19 korunma tedbirlerinin birçoğunu yerine getirdiği bilinmektedir.

Önce sağlık diyerek atıcılık spor faaliyetlerinin yeniden başlaması amacıyla,güzel ve sağlıklı günler dileriz.”

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.