banner913
banner932
banner1012

“Annem ile bir takımız”

banner1020

Kıbrıs Türk Badminton Federasyonu Sosyal Sorumluluk Projesi altında “Anneler Günü”ne özel “Annem ile bir takımız” badminton organizasyonu düzenliyor

banner974
“Annem ile bir takımız”

banner971

Kıbrıs Türk Badminton Federasyonu Sosyal Sorumluluk Projesi altında “Anneler Günü”ne özel ‘’ANNEM İLE BİR TAKIMIZ’’ badminton organizasyonu düzenliyor.

Badminton Federasyonu başkanı Fırat Deniz, yaptığı basın açıklamasında bu gibi organizasyonların çok önemli olduğunu, çocukların yaptığı spora aile fertlerinin de dahil olmasının çocukların performansını ve ilgisini daha da artıracağını söyledi. Deniz, spora kazandırdıkları ve kazandıracakları her çocuğun kendileri için çok önemli olduğunu, sadece badminton oynayan değil, oynamayı düşünen çocukları da anneleriyle birlikte bu organizasyona katılmaya beklediklerini söyledi. Federasyon olarak bu gibi organizasyonları yapmaya devam edeceklerini belirten Deniz, ‘’ANNEM İLE BİR TAKIMIZ’’ organizasyonuna katılacak olan annelerin ve çocukların 13 Mayıs Cumartesi günü, Atatürk Spor Salonu’nda, saat 13.00’ te hazır olmaları gerektiğini belirtti.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.