banner913
banner932
banner1012

Hızlı tırnak uzatmak için ne yapılmalı?

Uzun ve bakımlı tırnaklar ellerin daha çekici ve hoş görünmesini sağlar. Tırnaklar nasıl daha kolay uzar? Hızlı tırnak uzatma yöntemleri nelerdir?

banner974
Hızlı tırnak uzatmak için ne yapılmalı?

banner971

Uzun ve bakımlı tırnaklara sahip olmak kullandığınız ojenin ve takıların daha çekici görünmesini sağlar. Doğal görünmeyi seven kadınlar takma tırnak (protez tırnak) yerine kısa tırnakların daha çabuk uzamasını ister. Bazı tırnak uzatma yöntemleri tırnakların güçsüzleşmesine ve kırılıp deforme olmasına neden olmaktadır. Önereceğimiz pratik yöntemlerle tırnakları kolayca uzatırken daha güçlü ve daha sağlıklı görünmesini de sağlayabilirsiniz.

Hızlı tırnak uzatma yöntemleri

  • Sağlıksız beslenme ve yetersiz su tüketmek tırnakların güçsüz kalarak kırılmasına neden olur. Varsa sağlık sorunlarının giderilmesi ve doğru beslenme programı tırnakların daha hızlı uzamasını sağlar. Beslenmenize önem göstermezseniz, tırnak bakımı kusursuz olsa dahi tırnaklardaki zayıflama ve kırılmayı önleyemezsiniz. En önemli kural dengeli ve öğün atlamadan sağlıklı beslenme.

  • Yuvarlak kesilerek törpülenen tırnak, küt kesime göre daha hızlı uzar.

  • Tırnaklarınızı suda bekletmek tırnakların daha hızlı uzamasını sağlar. En yaygın bilinen hızlı tırnak uzatma yöntemi olan suda bekletme, tırnakların yumuşayarak kırılmasına neden olur. Tırnak kırılmasını önlemek için güçlendirici tırnak bakımını ihmal etmeyin. Tırnakları güçlendirmek ve daha parlak görünmesini sağlamak için suyun içine bir kaç damla limon damlatmanızı öneriyoruz.

  • Sürekli oje kullanmak, tırnakların gücünü kaybetmesine neden olur. Haftada 2 gün oje sürmeyin ve tırnaklarınızı dinlendirin. Oje sürmeden önce güçlendirmek için mutlaka top coat kullanın.

  • Sirke ve tuzu karıştırarak tırnaklarınıza sürmek uzamayı hızlandırıcı etkiye sahiptir.

  • Limon suyu, zeytinyağı ve menekşe yağını karıştırarak tırnaklarınıza sürmek hem tırnakların hızlı uzamasını sağlar hem de beslenip güçlenmesine yardımcı olur.

  • Muz, portakal, elma kabuğu ile tırnaklarınızı ovun. Meyve masajı, tırnak etlerini uyarır ve tırnak uzamasını hızlandırır.

  • Tırnaklarınızı zorlayan hareketlerden kaçının. Uzayan tırnaklar kırılgan yapıya sahiptir. Tırnak kenarlarında oluşan et parçalarından rahatsızlık duyuyorsanız vazelin sürerek nemlendirin. Tırnağa zarar vermeden tırnak çevresinde oluşan ölü parçaları kesin.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
melisa - 3 yıl önce
tırnağın çok güzel bana bir yöntem gösterirmisin