banner913
banner932
banner1012

Her yere zamanında yetişmek için makyaj tüyoları

banner1020

Zamanla yarışanlara, acelecilere pratik makyaj ipuçları! Bu tüyolarla her yere zamanında yetişebilirsiniz.

banner974
Her yere zamanında yetişmek için makyaj tüyoları

banner971

 

Nemlendirici kullanın

Herkesin fondöten kullanması gerekmez. Özel bir gün veya davete katılmıyorsanız fondöten aşamasını geçin. Cildinize uygun bir nemlendirici kullanarak fondöten yayma işleminin size kaybettirdiği zamanı başka şeylere harcayabilirsiniz. İlle de cildinizi eşitlemek istiyorsanız renkli nemlendiricilerden kullanabilirsiniz.

Nemlendirici kullanın ile ilgili görsel sonucu

 

Basit göz makyajları tercih edin

Gözlerinizi ortaya çıkarmak için kuyruklu eyelinerlar yerine mümkünse buğulu göz makyajlarını tercih edin. Net ve keskin hatlardan oluşan makyajlar yapmak çok daha fazla zaman ister. Bu nedenle eğer kirpik diplerinizin belirginleşmesini istiyorsanız bir adet göz kalemi ve kalem fırça yeterli olacaktır. İncecik çektiğiniz göz kalemini fırça ile gelişi güzel dağıtarak bu görüntüyü yakalayabilirsiniz.

Basit göz makyajları tercih edin ile ilgili görsel sonucu

 

Krem ürünler kullanın

Toz ürünleri fırçayla uygulamak gerekir. Bu da size ürünün miktarını ve uygulama şeklini kontrol etme zoruğu çıkarır bu nedenle özellike allık ve aydınlatıcı gibi ürünlerin krem formda olanlarını tercih etmeniz size hem vakit kazandıracak hem de uygulama kolaylığı sağlayacaktır. Krem allığınızı elmacık kemiklerinize, aydınlatıcınızı da aydınlatmak istediğiniz bölgelere hızlıca parmaklarınızla uygulayabilirsiniz. Kontür aşamasını atlamanızda fayda var.

terresa 7x magnifying lighted makeup mirror with 360 swivel rotation & suction mount bathroom shower vanity mirror oval design for travel ile ilgili görsel sonucu

 

Rujunuzu nude renklerden seçin

Koyu renkli ürünler kolay kolay hata kaldırmaz bu nedenle açık ve nude tonlarda rujlar kullanarak hataların en az görünmesinden emin olmuş olursunuz. Hem sürmesi daha kolaydır hem de bir hata yaptığınızda dakikalarca onu düzeltmekle uğraşmazsınız.

girl ile ilgili görsel sonucu

 

Kaş jeli kullanın

Eğer kaşlarınız çok sönükse belirginleştirmek için renkli kaş jellerinden faydalanabilirsiniz. Hem kaşlarınızı doldurmak için zaman kaybetmeniz gerekmez hem de kaşlarınız sabitlenir ve gün içinde size problem çıkarmaz.

Ä°lgili resim

 

Takı kullanın

Küpelerin ve kolyelerin güzel görünmenizde sandığınızdan daha çok etkisi olduğunu biliyor muydunuz. Makyaj yapmadan önce o gün kullanacağınız takıları takın böylece makyaja olan ihtiyacınız azalacaktır ve daha hızlı bir makyajla güne başlayabilirsiniz.

 Ä°ÅŸ görüşmesi ile ilgili görsel sonucu

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.