banner913
banner932
banner1032

Sakellaropulu "Omorfo fahri hemşerisi" oldu

banner1020

Sözde “Omorfo Belediye Başkanı, Yunanistan Cumhurbaşkanı Sakellaropulu’ya kentin altın anahtarını verdi

banner974
Sakellaropulu "Omorfo fahri hemşerisi" oldu

banner971
Sözde “Omorfo (Güzeylurt) Belediye Başkanı ve Meclisi”, Yunanistan Cumhurbaşkanı Katerina Sakellaropulu’yu “fahri hemşeri” ilan etti.
Güney’de yayımlanan Haravgi’nin haberine göre, Sakellaropulu’ya “Omofro Fahri Hemşerilik” beratı, Atina’daki bir üniversitede 16 Şubat’ta düzenlenen törenle verildi. Sakellaropulu, törende yaptığı konuşmada, Yunanistan ve Güney Kıbrıs’ın, “Kıbrıs sorununa adil ve sürdürülebilir çözüm bulma çabalarına sapasağlam bağlı olduğunu” söyledi.
 Sözde “Omorfo (Güzeylurt) Belediye Başkanı Viktoras Haciavraam, Sakellaropulu’ya kentin altın anahtarını ve beratını verirken “fahri hemşeri ilanı, Omorfo’ya desteğinin ve Kıbrıs sorununa adil ve sürdürülebilir çözüm bulunması çabalarına katkılarının tanınmasıdır” dedi.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.