banner913
banner932
banner1012

Maraş konusunda Anastasiadis’e sert suçlamalar sürüyor

banner1020

banner974
Maraş konusunda Anastasiadis’e sert suçlamalar sürüyor

banner971
Sözde “Maraş Belediyesi”nin 2002-2003 dönemi “belediye başkanlığı” 1991-2001 döneminde de milletvekilliği yapan Kikis Kazamias, Rum Yönetimi Başkanı Nikos Anastasiadis’i ve hükümetini, son 4 yılda Kıbrıs sorunundaki icraatları ve ataletleri nedeniyle suçlamayacak objektif bir Kıbrıs sorunu gözlemcisi olamayacağını söyledi.
Kazamias, Haravgi’ye verdiği röportajda, Kıbrıs müzakerelerinin çöküşünden bu yana Rum tarafının gösterdiği atalet ve icraatları nedeniyle, Maraş açılımının beklenen bir gelişme olduğunu belirterek “Crans Montana sonrası müzakerelerin uzun süre kesik kalmasına yardımcı olduğu için Başkan Anastasiadis’in sorumluluğu tartışma götürmezdir ve maalesef bu tespit Genel Sekreter’in de mührünü taşıyor” dedi.
Kazamias, özetle şunları ekledi:
“Saatin ibresi geri dönmez. Anastasiadis ve hükümeti kaybedilen zamanı telafi etmeye, en azından çabanın sonuna kadar adam gibi gitmek için mücadele etmek istediğimize, müzakereleri terk etmeyeceğimize ikna etmeye koşmalı. Başkan Maraşlıları iğnelemek yerine bunu yapmalı.”
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.