banner913
banner932
banner1012

Hastane, ölen annesini evine götürmesini ve kokmaması için klimayı en soğuk ayarda çalıştırmasını istedi

banner1020

banner974
Hastane, ölen annesini evine götürmesini ve kokmaması için klimayı en soğuk ayarda çalıştırmasını istedi

banner971
Mağusa Rum Genel Hastanesi, morg klimasının bozuk olduğu gerekçesiyle ölen bir kadının oğlundan “cenazeyi alıp arabasıyla kendi evine götürmesi ve klimalı bir odaya koyup, kokmaması için klimayı en soğuk ayara getirmesini” istedi.
Ant1’in haberine göre, 1 Şubat Perşembe günü yaşanan olay, annesinin cenazesini evine götürmesi istenen Rum’un bugün Ant1’in “Mera Mesimeri” (öğle üzeri) isimli programına açıklamasıyla ortaya çıktı.
Morg klimasının bozuk olduğu, cesedin, cenaze günü olan Cumartesi’ne kadar kokmaması için evine götürüp klimalı ortamda tutması istenen Rum, Cuma günü cenaze işleri yapan bir şirkete başvurdu. Şirket personeli cenaze sahibine, hastaneye gittiğinde kadının cesedinin, morg dışında bir odada, sıcak ortamda tutulduğu için çok kötü durumda olduğunu söyledi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.