banner913
banner932
banner1012

Yol temizlik ihalesi YDP’li Asiltürk’ün

banner1020

Ulaştırma Bakanlığı’nın açtığı, Lefkoşa-Mağusa anayolu temizlik ihalesini YDP’nin eski Lefkoşa İlçe Başkanı Suphi Asiltürk’ün şirketi kazandı

banner974
Yol temizlik ihalesi YDP’li Asiltürk’ün

banner971
 
Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı’nın Merkezi İhale Komisyonu'nda açtığı, Lefkoşa-Mağusa anayolu temizlik ihalesini YDP’nin eski Lefkoşa İlçe Başkanı Suphi Asiltürk’ün şirketi kazandı.
Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı, YDP Genel Başkanı Erhan Arıklı, “YDP’liler ihale kazanamaz, iş yapamaz diye bir algı varsa ihaleyi iptal edelim” dedi.
İhaleyi, Merkezi İhale Komisyonu Başkanlığı açtı.
MİK’in resmi sitesinde de yer alan bilgiye göre, CEMREM Turz Kafe Gıda Reklam, İnş. Ltd, 560 bin TL teklif verdiği ihaleyi kazandı.
Arıklı, “İnşaattan reklamcılığa kadar 4-5 alanda iş yapıyor, çalışma yapıyor. İhaleyi MİK yapıyor” dedi.
Söz konusu ihaleye 10’un üzerinde firmanın teklif verdiğine yönelik bilgi de paylaşan Arıklı, “En düşük teklifi o verdi, ihaleyi aldı” şeklinde konuştu.
 
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.